van teen tot wimper verzorgt

Pedicure & Schoonheidssalon

Pedicure:
Iedereen is gebaat bij goede voetverzorging, man,vrouw, jong en oud. Ook als je specifieke voetklachten hebt zoals eelt, likdoorns en nagelproblemen kunnen deze door de pedicure uitstekend worden verholpen,

Daarnaast is het met name voor mensen met Diabetes of  Reuma erg belangrijk om preventief bezig te zijn met professionele verzorging van de voeten.

De pedicure heeft als doel de algehele conditie van de voeten te onderhouden en kan vroegtijdig problemen signaleren en je doorverwijzen naar de huisarts of podotherapeut.

geregeld hebben we bij Huidzicht een GRATIS voetencheck moment, wil je op de hoogte blijven wanneer dit weer is? schrijf je dan HIER in.Schoonheidssalon

Er kunnen allerlei redenen zijn om naar de schoonheidsspecialist te gaan, bijvoorbeeld voor een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling of een massage.


De belangrijkste reden is dat een schoonheidsspecialist je huid in een optimale conditie kan brengen en houden.

Door allerlei factoren (denk aan milieu, roken, uv-straling) word je huid, naarmate je ouder wordt toch beschadigd, de schoonheidsspecialist weet als geen ander welke behandeling en producten je huid nodig heeft.